Shopping cart
0 lei

Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, sa stii ca e foarte simplu la LuckyJoy. Completezi formularul de retur iar noi trimitem curierul la tine. Returul se face la adresa Str Ripiceni nr 2 Bl 12 Sc 1 etaj 4 ap 25 sector 2 , produsul trebuie sa fie intact in ambalajul sau altfel va fi retinuta o taxa de ambalaj de 20 ron.

Pentru toate cele patru optiuni trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie 14 de zile calendaristice de la data primirii coletului si ca produsele trebuie sa indeplineasca cateva conditii.

Am imbunatatit considerabil procesul pentru ca stim ca uneori se intampla sa nu fii multumit 100% cu alegerea facuta: de la retur cu plata desitnata clientului la 20ron.

Mai mult, returnarea banilor se face rapid, sub 7 zile.

Precizam ca in momentul predarii produsului sa fie ambalat in cutia cu care acesta a venit inclusiv toate accesoriile plus folie de protectie altfel acesta poate ajunge la noi in stare deplorabila si este declarat nul d.p.d.v. legal pentru primirea rambursului.

Puteti cere de suma rambursata atat un produs nou sau banii inapoi.

Ne pare sincer rau ca a-ti ajuns in postura de a returna produsul asa ca nu este motiv de ingrijorare. Vom face tot ce se poate pentru a satisface clientul iar copilasul sa fie fericit.