Pretul transportului este standard 15 lei oriunde in tara.

Shopping cart
0 lei

Termeni si Conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.luckyjoy.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu Termenii si Conditiile de mai jos.

INFORMATII DESPRE PRODUSE

www.luckyjoy.ro face toate eforturile ca detaliile tehnice ale produselor, pozele reale ale produselor si descrierea lor sa fie cat mai clare si corecte. Incercam sa oferim cat mai multe detalii despre produsul vandut pentru a evita neintelegerile cu viitorii cumparatori. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

In urma comenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat si nu reprezinta confirmarea ca produsele cerute sunt pe stoc. Acest mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale.
Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de un operator pentru a i se confirma stocul si pentru a stabili detalii referitoare la finalizarea comenzii.

luckyjoy.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.